Balenciaga претстави маици и дуксери за PS5 кои се дури и поскапи од самиот PlayStation 5

Balenciaga претстави маици и дуксери за PS5 кои се дури и поскапи од самиот PlayStation 5

Balenciaga и PlayStation направија ексклузивна соработка за лиценцирани производи за облека. Како дел од оваа соработка, луксузната модна куќа ќе произведува маици и дуксери со логото на PlayStation 5. За жал, цената на облеките што треба да се произведат е незамисливо висока за повеќето од нас.

Оваа соработка вклучува неколку предмети за облека украсени со логото на PlayStation 5, DualSense контролорот на PlayStation 5 и натписи на 20 ноември, датумот на објавување на PlayStation 5. Иако досега се чини дека с

е е добро, цената на производите за облека се чини дека е најозборуваниот дел од оваа соработка.

Под-брендот на Sony, исто така, имаше потпишано разни соработки во претходните години со разни брендови. Но, овој пат е малку поразлично од она на што сме навикнати досега. Бидејќи маиците и дуксерите што ќе се произведуваат во рамките на соработката со

Balenciaga ќе изгорат џебови со нивните цени. Всушност, потрошувачот кој сака да ги има овие производи ќе мора да плати повеќе отколку што би платил за нов PlayStation 5.

Balenciaga облека за PlayStation

Според изјавите дадени на оваа тема, доколку сакате да ја купите маицата ќе треба да платите 675 долари, а за дуксерот цената е 875 долари.

Кое е вашето мислење за оваа работа? Како ги најдовте маичката и дуксерот на Balenciaga? Исто така, дури и да бевте милионер, дали би сакале да потрошите толку пари на ваков производ? Можете да ги споделите вашите идеи со нас.

Остави коментар