Ви благодариме што сте наш верен корисник!

Доколку сте незадоволни со некои од купените производи, овде сме да Ви помогнеме.

Luxone.mk нуди голем избор на производи, со можност за реагирање на време и пронаоѓање на решение во случај на незадоволство.

Не двоумете се и веднаш побараје нѐ!

Политика за замена / Враќање на производи

Luxone.mk се горди на својата достапост кон сите корисници и нуди лесна и едноставна можност за враќање и замена на купен производ.

Ви излегуваме во пресрет при појава на незадоволство, со професионален и ефикасен однос и протокол.

 

Ве молиме проследете ги подолу наведените чекори за враќање или замена на производ:

Како да го вратам или заменам производот?

- Производот треба да биде вратен во рок од 48 часа по купувањето, за да се извшри детална проверка

- Слободно може да нѐ контактирате преку Вибер, WhatsApp, социјални мрежи или на нашите телефонски броеви

- Ве молиме испратете ни видео/аудио снимка или едноставно слика со јасен квалитет, каде што јасно е видлив проблемот околу производот

 

Според закон за заштита на потрошувачи, производот може да се замени во рок од 15 дена доколку: (Ве молиме проследете ги подолу наведените услови)

- Не е отстранет од својата оригинална амбалажа и биде вратен во истата

- Не е оштетен од моментот на купувањето

- Ги има сите етикети, ознаки, кутии, пакувања, кеси и сл.

- Не е употребуван на несоодветен начин

- Не е тестиран на несоодветен начин и сите функции се задржани

 

Поврат на средства:

Средствата со кој е платен производот ќе ви бидат вратени на истиот начин со кој е извршено плаќањето. 

 

Став 1 Доколку нашиот технички оддел одлучи дека производот е неисправен или оштетен, трошоците ги сносува Luxone.mk. Паричните средства ќе ви бидат вратени/рефундирани во целост.

Став 2 Доколку еден или повеќе од претходно наведените услови не се исполнети, трошоците ги сносува потрошувачот. Ве молиме внимателно проследете ги и држете се до претходно наведените услови за враќање на производ.

Попусти и ексклузивни понуди

Претплатете се на нашата мејлинг листа и заштедете со нашите ексклузивни попусти и понуди!