Најавен датумот за објавување на Test Drive Unlimited Solar Crown!

Датумот на објавување на Test Drive Unlimited Solar Crown може да биде мало разочарување за играчите кои ја чекаат играта!

Конечно е даден датум на издавање за Test Drive Unlimited Solar Crown, долгоочекуваната трета игра на отворен свет во серијата Test Drive. Изјавата, за жал, покажа дека играчите мора да чекаат подолг временски период. Издавачот на играта, Nacon, планира да ја објави играта на 22 септември 2022 година.

Компанијата го објави соопштението за време на настанот Након Конект во живо. Инвеститорот KT Racing вели дека автомобилскиот ММО ќе се одржи во Хонг Конг и тие го создадоа регионот во скала 1:1. Во оваа смисла, можете да очекувате да ги истражите шумите, планините, мочуриштата и плажите, како и урбаните области на картата. Претходните игри се играа во Оаху и Ибица.

 

 

 

Остави коментар