Samsung Galaxy S21 Ultra 5G прогласен за „најдобар паметен телефон“

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G е награден со „Најдобар паметен телефон“ на Глобалните мобилни награди што се одржаа во рамките на Светскиот мобилен конгрес 2021 година.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G паметен телефон беше награден во категоријата „Најдобар паметен телефон“ на Глобалните награди за мобилни телефони (ГЛОМО награди) доделени од Здружението GSM (GSMA) како дел од Светскиот мобилен конгрес 2021 (MWC).

Годишните награди ГЛОМО ги наградуваат иновативниот хардвер, софтвер и услуги низ светската мобилна индустрија.

 

Остави коментар