PES стана e-Football! И ќе биде бесплатен!

Konami ја најави бесплатната игра e-Football.

 

Konami привлече внимание со промена на името и форматот на фудбалската игра Pro Evolution Soccer (PES). Најголемиот ривал од серијата FIFA на ЕА сега ќе се вика e-Football и ќе може да се игра без никаква цена.

 

Играта е изградена од почеток со Unreal Engine. Во оваа смисла, Fox Engine на Konami остана зад себе. Со оваа промена, компанијата наведува дека играта ќе има ремонтирана графика, големи надградби во делот за анимација и подобрувања на играта.

Остави коментар