Zenit - Web / kompjuterska kamera

Заштедете 900.00 ден.

Цена:
Акциска цена790.00 ден. Стандардна цена1,690.00 ден.

Опис

Zenit - Web/ kompjuterska kamera

- Prilagodliv fokus za najvisoki performansi

- 30 frames vo sekunda

- Ne e potreben drajver za instalacija

- Raboti so: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, WIndows 8, Windows 10

- Fleksibilno telo spored vasite potrebi

- Visoko kvalitetno podnozje so stipka

- USB priklucok

- Lesna za instalacija

- Inovativen dizajn

- Visok kvalitet

Зенит - Веб/ компјутерска камера

- Прилагодлив фокус за највисоки перформанси

- 30 фрејмови во секунда

 

- Не е потребен драјвер за инсталација

- Работи со: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, WIndows 8, Windows 10

- Флексибилно тело според вашите потреби 

- Високо квалитетно подножје со штипка

- УСБ приклучок

- Лесна за инсталација

- Иновативен дизајн

- Висок квалитет

Наши препораки

Ваши прегледи