Zastitni Ocila so Blue Light Filter - Black (Yellow Resin Glass)

Заштеди 200.00 ден.

Цена:
Намалена цена390.00 ден. Регуларна цена590.00 ден.

Опис

Очила со зажтита од сина светлина (Очила за компјутерска заштита)

Очилата за заштита од сина светлина се есенцијален производ за современиот човек кој ги користи компјутери, таблети, смартфони и други електронски уреди секојдневно. Овие очила се развиени со цел да го заштитат видот и здравјето на вашите очи, а истовремено да ви овозможат комфорно користење на технологијата.

  • Заштита од сината светлина: Специјалниот филтер ефикасно ги блокира вредните сини зраци, кои се познати по својата потенцијална штетност за очите.

  • Намалување на заморот на очите: Очилата помагаат во смалување на напрегнатоста на очите кога работите подолго време пред екран. Со намалување на заморот и напрегнатоста, ќе имате подобар општ здравствен статус на вашите очи.

  • Подобрување на квалитетот на сонот: Користењето на очила за заштита од сина светлина, особено пред спиење или пред компјутер пред спиење, може да помогне во подобрување на сонот, што е од суштинска важност за здрав и свеж ден.

  • Универзална употреба: Овие очила може да ги користите во различни ситуации, било дека се работи за работа, забава или читање на интернет. Идеални се за сите возрасти и со диоптрии или без нив.

Препорачано

Ваши прегледи