Wireless Slusalki - SODO - SD-70I - RGB - Black


Цена:
Намалена цена1,290.00 ден.

Опис

Вајрлес Слушалки - Содо - SD-70I - Лед светло - Црна

  • Блутут
  • СД картичка
  • AUX
  • Моќен звук
  • 6-8 часа време на работа
  • Време на полнење: околу 2 часа
  • Вајрлес верзија: 5.1
  • Батерија: 250 mAh

Препорачано

Ваши прегледи