Wireless Slusalki - Platinet - Sports Earphones - PM1050B


Цена:
Намалена цена1,290.00 ден.

Опис

Бежични слушалки - Платинет- Спортски Слушалки - ПМ1050Б

Спецификации:

  • Блутут 5.0
  • Мали и удобни 
  • Време на полнење: околу 1.5 часа
  • Вкупно време на користење со кутија за полнење: околу 4 часа музика, околу 5 часа повик.
  • Опсег: 10 метри
  • Капацитет на батерија на слушалка: 40mAh
  • Капацитет на батерија на кутија: 300mAh

Препорачано

Ваши прегледи