Wireless Slusalki - OnePlus - Buds Z - White


Цена:
Намалена цена2,690.00 ден.

Опис

Бежични слушалки - OnePlus - Buds Z - Бели

Спецификации:

  • Засилување на бас
  • Беспрекорна конекција
  • Угоден и кул дизајн
  • Вооотпорни
  • Вкупно време на користење со кутија за полнење: 20 часа
  • Опсег: 10 метри
  • Капацитет на батерија на кутија: 450mAh

Препорачано

Ваши прегледи