Wireless Kontroler Joystick - 6 in 1 - PC / PS2 / PS3 / - Black


Цена:
Намалена цена890.00 ден.

Опис

Бежичен Контролер Joystick - 6 во 1

Компатибилен со:

  • PC
  • PS1
  • PS2
  • PS3
  • PC360
  • TV
  • TVBOX
  • Android
  • Windows

Препорачано

Ваши прегледи