Wi-Fi USB Adapter - Mercusys MU6H - Dual Band


Цена:
Намалена цена990.00 ден.

Опис

УСБ ви-фи адаптер - Mercusys MU6H (AC650) - Dual Band

  • Компатибилен со декстоп компјутери и лаптопи
  • Брзина од 433 Mbps на 5 GHz и 200 Mbps на 2.4 GHz
  • Wireless Dual Band
  • Брза и лесна инсталација
  • 5dBi High Gain - Антена

Препорачано

Ваши прегледи