Wi-Fi USB Adapter - Cudy AC650 - Dual Band


Цена:
Намалена цена450.00 ден.

Опис

УСБ ви-фи адаптер - Cudy AC650 (WU650) - Dual Band

  • Компатибилен со декстоп компјутери и лаптопи
  • Брзина од 433 Mbps на 5 GHz и 200 Mbps на 2.4 GHz
  • Wireless Dual Band (5 GHz + 2.4 GHz)
  • Брза и лесна инсталација

Препорачано

Ваши прегледи