Wi-Fi USB Adapter - Cudy AC1300 - Dual Band


Цена:
Намалена цена990.00 ден.

Опис

УСБ ви-фи адаптер - Cudy AC1300 (WU1400) - Dual Band

  • Компатибилен со декстоп компјутери и лаптопи
  • Брзина од 867 Mbps на 5 GHz и 400 Mbps на 2.4 GHz
  • Wireless Dual Band (5 GHz + 2.4 GHz)
  • Брза и лесна инсталација
  • 5dBi High Gain - Антена

Препорачано

Ваши прегледи