Wi-Fi Repeater (Prosiruvac na Signal) - Cudy AC1200 - Dual Band Range Extender - Mesh Supported


Цена:
Намалена цена1,450.00 ден.

Опис

Засилувач на Wi-Fi сигнал -  Xiaomi - Cudy AC1200 (RE1200) - Dual Band Range Extender - Mesh Supported

  • Максимална брзина: 1.2 Gbps
  • Брзина од: 300 Mbps (2.4GHz) и 867 Mbps (5Ghz)
  • Wi-Fi бенд: 2.4 GHz и 5 GHz
  • Подржува Mesh технологија
  • WPS копче
  • Се приклучува директно во струја

Препорачано

Ваши прегледи