Wi-Fi Adapter - Tenda U10 (5GHz + 2.4GHz)


Цена:
Намалена цена990.00 ден.

Опис

УСБ ви-фи адаптер - Tenda U10

  • Компатибилен со декстоп компјутери и лаптопи
  • Брзина до 650Mbps
  • 6dBi Dual-Band Signal
  • Wireless N
  • Брза и лесна инсталација (Auto-install)

Препорачано

Ваши прегледи