Web / kompjuterska kamera so mikrofon

Заштеди 500.00 ден.

Цена:
Намалена цена990.00 ден. Регуларна цена1,490.00 ден.

Опис

Web/ kompjuterska kamera so mikrofon

- Prilagodliv fokus za najvisoki performansi

- 30 frames vo sekunda

- Ne e potreben drajver za instalacija

- Raboti so: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, WIndows 8, Windows 10

- Fleksibilno telo spored vasite potrebi

- Visoko kvalitetno podnozje so vakuum za pricvrstuvanje spored vasite potrebi

- USB priklucok

- Lesna za instalacija

- Inovativen dizajn

- Visok kvalitet

Веб/ компјутерска камера со микрофон

- Прилагодлив фокус за највисоки перформанси

- 30 фрејмови во секунда

- Не е потребен драјвер за инсталација

- Работи со: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, WIndows 8, Windows 10

- Флексибилно тело според вашите потреби 

- Високо квалитетно подножје со вакуум за прицврстување според вашите потреби

- УСБ приклучок

- Лесна за инсталација

- Иновативен дизајн

- Висок квалитет

Препорачано

Ваши прегледи