Web Kamera (PC kamera)

Заштедете 400.00 ден.

Цена:
Акциска цена590.00 ден. Стандардна цена990.00 ден.

Опис

Web Kamera (Kompjuterska kamera)

- 20 mega pikseli

- Prilagodliv fokus za najvisoki performansi

- Ne e potreben drajver za instalacija

- Vgraden mikrofon

- Vgradeno LED svetlo

- Fleksibilno telo spored vasite potrebi

- Visoko kvalitetno podnozje so moznost za pricvrstuvanje na bilo kakva ramna povrsina

- USB priklucok

- Lesna za instalacija

- Inovativen dizajn

- Visok kvalitet

Веб камера (компјутерска камера)

- 20 мега пиксели

- Прилагодлив фокус за највисоки перформанси

- Не е потребен драјвер за инсталација

- Вградено ЛЕД светло

- Флексибилно тело според вашите потреби

- Високо квалитетно подножје со можност за прицврстување на било каква рамна површина

- УСБ приклучок

- Лесна за инсталација

- Иновативен дизајн

- Висок квалитет

Наши препораки

Ваши прегледи