Vodootporna Torbicka (Zastitna kesa za Telefon) - Waterproof Case


Color: Yellow
Цена:
Намалена цена290.00 ден.

Опис

Водоотпорна торбичка за телефон

  • Дизајнирана за одлични подводни фотографии
  • Преден и заден дел осетливи на допир
  • Компатибилна со сите видови на телефони
  • Лесна и едноставна за употреба

Препорачано

Ваши прегледи