Video Kabel - Type-C vo HDMI (Video Adapter)


Цена:
Намалена цена890.00 ден.

Опис

Видео Кабел - USB Type-C во HDMI

  • Должина: 1.5m
  • Максимална резолција до 4К
  • Тип на поврзување: УСБ Тип Ц во ХДМИ
  • Компатибилност со сите уреди што поддржуваат Type-C пренос на слика (Телефони, лаптопи, смарт бокс, таблети и други уреди)

*пред нарачка проверете дали вашиот уред поддржува пренос на слика преку Type-C портот

 

Препорачано

Ваши прегледи