Video Kabel - HDMI - 1.4 - 15m


Цена:
Намалена цена1,590.00 ден.

Опис

ХДМИ кабел од 15 метри

Пренесувач на 3Д, 4К слика со брзина 1,4

Препорачано

Ваши прегледи