Video Adapter - RCA (AV) vo HDMI ( Analogen vo digitalen signal )


Цена:
Намалена цена590.00 ден.

Опис

 

Карактеристики:

 • Излезни конектори: 1 x HDMI(standard)
 • Влезни конектори: 1 x RCA (Жолто, бело, црвено),
 • USB напојување
 • Влезен сигнал: PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL/M, PAL/N
 • HDMI излез: 1080p/60Hz, 720p/60Hz
 • Димензии: 66(D)x55(W)x20(H) (mm)
 • Тежина: 40 g
 • Напојување: USB Port

Опис:

 • Влез: PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL/M, PAL/N standard TV
 • Излез: HDMI 1080p или 720p излез
 • Аналоген во дигитален адаптер. Го претвора аналогниот композитен сигнал и аналогно аудио во дигирален сигнал со ХДМИ приклучок. Користи напојување.

Препорачано

Ваши прегледи