Video Adapter - Lightning vo HDMI (iPhone to HDMI)


Цена:
Намалена цена990.00 ден.

Опис

Видео Адаптер - Lightinig во HDMI плус порт за полнење
  • 1 x Lightning машки конектор 
  • 1 х HDMI женски конектор
  • 1 х Lightning женски конектор за полнење 

Компатибилни модели на Apple уреди: 

  • Сите модели на iPhone понови од iPhone 5
  • Сите модели на iPad понови од iPad прва генерација

*за функција на уредот мора да биде приклучен и кабелот за полнење

Препорачано

Ваши прегледи