USB Stick - Netac - 128GB 3.0


Цена:
Намалена цена890.00 ден.

Опис

УСБ преносната меморија ви овозможува префрлување на податоци од компјутер и безбедно пренесување на било кој друг уред со усб приклучок.

Препорачано

Ваши прегледи