USB Stick 64GB 3.1 - Apacer AH353


Цена:
Намалена цена890.00 ден.

Опис

USB Flash Drive Меморија од 64 ГБ, од брендот Apacer.

УСБ преносната меморија ви овозможува префрлување на податоци од копјутер и безбедно пренесување на било кој друг уред со усб приклучок.

Лесно, безбедно и со минимален дизајн.

Препорачано

Ваши прегледи