USB Stick 32GB 3.2 - Kingston Exodia M


Цена:
Намалена цена290.00 ден.

Опис

УСБ преносната меморија ви овозможува префрлување на податоци од копјутер и безбедно пренесување на било кој друг уред со усб приклучок.

Препорачано

Ваши прегледи