USB Stick 32GB 3.2 - Kingston

Заштеди 40.00 ден.

Color: White
Цена:
Намалена цена250.00 ден. Регуларна цена290.00 ден.

Опис

УСБ преносната меморија ви овозможува префрлување на податоци од компјутер и безбедно пренесување на било кој друг уред со усб приклучок.

Препорачано

Ваши прегледи