Audio Adapter - USB Audio Receiver / Bluetooth USB Dongle


Цена:
Намалена цена390.00 ден.

Опис

Го претвора УСБ сигналот во РЦА аналогно аудио (3.5 мм).

Блутут аудио ресивер, го добива сигналот испратен преку блутут и го пренесува во компјутер, лаптоп, таблет.

Препорачано

Ваши прегледи