USB Stick 16GB - Apacer AH180 3.1

Заштедете 300.00 ден.

Цена:
Акциска цена690.00 ден. Стандардна цена990.00 ден.

Опис

USB Flash Drive Меморија од 16 ГБ, од брендот Apacer.

УСБ преносната меморија ви овозможува префрлување на податоци од копјутер и безбедно пренесување на било кој друг уред со усб приклучок.

Лесно, безбедно и со минимален дизајн.

Наши препораки

Ваши прегледи