USB Stick 128GB 3.2 - Kingston


Цена:
Намалена цена490.00 ден.

Опис

УСБ преносната меморија ви овозможува префрлување на податоци од копјутер и безбедно пренесување на било кој друг уред со усб приклучок.

Брзина на пренос на податоци:

  • USB 3.2

Препорачано

Ваши прегледи