USB Prodolzen Kabel 3.0 - Tip A vo Tip A - Masko vo Zensko 1.5m


Цена:
Намалена цена290.00 ден.

Опис

УСБ продолжен кабел 

  • Брзина на пренос на податоци: USB 3.0
  • Должина на кабел: 1.5м

Препорачано

Ваши прегледи