USB Kabel - USB vo Micro B - Za eksteren hard disk 3.0


Цена:
Намалена цена290.00 ден.

Опис

УСБ Кабел за поврзување на екстерен диск и компјутер

  • Брзина на пренос на податоци: USB 3.0
  • Должина: 1.5м

Препорачано

Ваши прегледи