USB Stick 3.2 - Apacer AH355 - Black


Капацитет: 32GB
Цена:
Намалена цена450.00 ден.

Опис

USB Flash Drive Меморија од брендот Apacer.

УСБ преносната меморија ви овозможува префрлување на податоци од компјутер и безбедно пренесување на било кој друг уред со усб приклучок.

Лесно, безбедно и со минимален дизајн.

Препорачано

Ваши прегледи