Futrola za Tablet Univerzalna - 8"(inci) Rozeva

  • 350.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 2 останати !

Футрола за 8 инчен таблет.

-Елегантна и квалитетна изработка

-Прилагодлив ротирачки заден дел 360°

-Кожени држачи

-Прилагодлива основа за потпирање


Ви препорачуваме