Tecnost za Vejp - Umbrella - Vanilla


Nicotine: 4.5mg
Цена:
Акциска цена220.00 ден.

Опис

Совршена кремаста ванила која ќе ги пробуди сите сетила кај вас.

Наши препораки

Ваши прегледи