Tecnost za Vejp - Umbrella - Menthol


Jacina na nikotin: 18mg
Цена:
Намалена цена220.00 ден.

Опис

Течност за Вејп - Амбрела - Ментол

Моќна течност со вкус на ментол која ќе ве разлади во секој момент.

Нето количина: 10ml.

Препорачано

Ваши прегледи