Elektronska cigara - Umbrella Prestige


Color: Rainbow
Цена:
Акциска цена1,790.00 ден.

Опис

Umbrella Prestige е компактна сè-во-едно електронска цигара со елегантен дизајн, одлични карактеристики и е наменета не само за почетници, туку и за сите.

 

Наши препораки

Ваши прегледи