Elektronska cigara / Vape - Umbrella Cool Pod


Color: Blue
Цена:
Намалена цена1,790.00 ден.

Опис

mbrella COOL POD е иновативна електронска цигара, моќна, модерна и лесна за употреба.
Вклучува интегрирана батерија од 650mAh и резервоар POD 1,7 ml.
Изберете ја бојата и бидете COOL со Umbrella COOL POD ...

Препорачано

Ваши прегледи