Elektronska cigara - Umbrella AIO


Color: Silver
Цена:
Акциска цена1,990.00 ден.

Опис

Амбрела АИО е првата електронска цигара од Амбрела од моделот се во една.

Достапна во 2 бои.

Наши препораки

Ваши прегледи