Tecnost za Vejp - Umbrella - Gold Tobacco


Nicotine: 9mg
Цена:
Акциска цена220.00 ден.

Опис

Исклучително добар и препознатлив вкус на тутун, примамлив дири и за најискусите.

Наши препораки

Ваши прегледи