Tecnost za Vejp - Umbrella - Cigarillos Tobacco


Nicotine: 9mg
Цена:
Намалена цена220.00 ден.

Опис

Течност за Вејп - Амбрела - Cigarillos Tobacco

Исклучително добар и препознатлив вкус на тутун, примамлив дури и за најискусните.

Нето количина: 10ml.

Препорачано

Ваши прегледи