Tablet za Pisuvanje - Mi LCD Writing Tablet

Заштеди 200.00 ден.

Цена:
Намалена цена1,490.00 ден. Регуларна цена1,690.00 ден.

Опис

Таблет за Пишување - Mi LCD Writing Tablet

  • Променлива Батерија: CR2025 
  • Димензии: 318мм x 225мм x 7мм

Препорачано

Ваши прегледи