Switch so 5 Porti - Cudy FS105D - 5 Port Desktop Switch


Цена:
Намалена цена390.00 ден.

Опис

Мрежен свич со 5 порти - Cudy FS105D

  • 5 Порти со пренос од 10/100 Mbps
  • Капацитет на пренос до 1 Gbps
  • Компатибилен со сите десктоп системи (Mac OS, Windows, Linux)

Препорачано

Ваши прегледи