Struen / Naponski Kabel za Laptop, Monitor, Polnac, Radio - 2 pin


Цена:
Намалена цена190.00 ден.

Опис

Струен напонски кабел што најчесто се употребува за лаптоп полначи, монитори, радио и други електрични уреди на 220 волти.

Препорачано

Ваши прегледи