Struen Adapter - International All-in-One (UK / US / EU / AUS / NZ) Travel Adapter


Цена:
Намалена цена290.00 ден.

Опис

Струен адаптер - Интернационален (сите стандарди во еден адаптер)

  • Компатибилен во повеќе светски стандарди, идеален за патување

Препорачано

Ваши прегледи