Struen Adapter - Angliski / Americki vo Evropski standard (UK / US / vo EU)


Цена:
Намалена цена120.00 ден.

Опис

Струен адаптер - Англиски/ Амерички во Европски стандард

  • Претвара 3 пина од американски стандард во 2 кружни пина од Европски сандард
  • Компатибилен во повеќе европски држави
  • За секакви уреди, телефон, таблет, лаптоп, полначи за камера итн.

Препорачано

Ваши прегледи