Stitnik od komarci - RL - 8863 - Blue

Заштеди 140.00 ден.

Цена:
Намалена цена250.00 ден. Регуларна цена390.00 ден.

Опис

 Stitnik od komarci

- inovativen dizajn

- lesen za upotreba

- USB napojuvanje

Штитник од комарци

- иновативен дизајн

- лесен за употреба

- УСБ напојување

Препорачано

Ваши прегледи