Stalak / Tripod za Telefon, Aparat, Sport camera so dalecinski upravuvac - DK 3888


Цена:
Намалена цена790.00 ден.

Опис

Сталак / Трипод за Телефон, Апарат, Спортска Камера - 3888
  • Висина: 37 - 103cm
  • Држач за телефон
  • Држач за камера
  • Далечински управувач за телефон - се поврзува со Bluetooth

Препорачано

Ваши прегледи