Sportski Pameten Casovnik - Mi Smart Band 6


Цена:
Намалена цена2,290.00 ден.

Опис

Спортски Паметен Часовник - Mi Smart Band 6

 • Сензор со 6 оски:  3-оски на акцелерометар со мала потрошувачка на енергија и жироскоп со 3 оски
 • Метод на полнење: Магнетно полнење
 • Време на полнење: ≤ 2 часа
 • Траење на батеријата: ≥ 14 дена 
 • Следење на: Срцевиот ритам, спиењето, стресот
 • Димензии на телото: 47,4 × 18,6 × 12,7 мм
 • Водоотпорност:  5 АТМ
 • Безжична врска: Bluetooth 5.0
 • Прилагодлива должина: 155–219 мм
 • Капацитет на батеријата: 125 mAh
 • Поддржани системи: Android 5.0 или iOS 10.0 и погоре

 

Препорачано

Ваши прегледи