Sportski Pameten casovnik - Mi Smart Band 5

Заштеди 1,100.00 ден.

Цена:
Намалена цена1,690.00 ден. Регуларна цена2,790.00 ден.

Опис

Мi Smart band 5

- Merenje na:

  - Krven pritisok

  - Cekori

  - Otcukuvanja na srceva rabota,

- Povici

- Poraki

- Izvestuvanja od Facebook

- Moderen izgled

- Inovativen dizajn

- Visok kvalitet

Мi Smart Band 5 

- Мерење на:

  - Крвен притисок

  - Чекори

  - Отчукувања на срцева работа

- Повици

- Пораки

- Известувања од фејсбук

- Модерен изглед

- Иновативен дизајн

- Висок квалитет


Препорачано

Ваши прегледи